Néha már nagyon nehéz kitalálni, mit is adja Pici Lányomnak tízóraira, vagy uzsonnára, hogy az finom, egészséges és változatos legyen.
Mikor gyerek voltam, Édesanyám gyakran csinált túrógombócot nekünk, mert nagy kedvenc volt, így most én is megpróbálkoztam vele.
A túrót búzadarával, tojássárgájával, kevés mézzel, és kevés tejjel összekevertem, majd állni hagytam, hogy a búzadara megdagadhasson, majd felvertem a tojásfehérjét, és belekevertem a masszába. Végül kis gombócokat, azaz inkább galuskákat formáztam két kiskanállal, és kifőztem őket.
Mononak gyümölcsjoghurttal tálaltam.
Mono tetszési index: 10
2013. február 10., vasárnap
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése